SUDAN MOLEETA part 20- Berbuka bersama Team FSF
Gotong royong memasak. Kelihatan Asrol begitu tekun membelah buah limau sampai meleleh air liur....
Inilah udang yg bakal menjadi Tomyam atas ihsan gegng FSF. Nak harapkan HEGLIG makan gharouf je la tiap2 hari....
Kangkung juga atas ehsan Team FSF. Made in China.
Inilah udang yg bakal menjadi Tomyam atas ihsan gegng FSF. Nak harapkan HEGLIG makan gharouf je la tiap2 hari....
Kangkung juga atas ehsan Team FSF. Made in China.
Kueh yg disediakan oleh Chef Khan termasuk karipap Sudan yg kelihatan.
Alhamdulillah semua orang berjaya menghabiskan nasik dan lauk pauk yg ada. Menu hari ni : Tomyam Campur + Sawi + Kurma Daging + Keropok Goreng + Serunding + Bilis Sambal.....pehh..sebanyak 2 gantang nasik berjaya dihabiskan oleh 11 orang Malaysia...pencapaian yg sungguh menakjubkan...Kelihatan yg tgh meneguk itu kita punya Chef jemputan En Fadzli..Tima kasih daun keladi , ada masa mai masak lagi...hua..hua..hua...Yg tgh berdiri bagi ucapan penutup tu FSF Inspector namanya Ali Hanafiah atau gelaran Lobai atas kewarakannya...Yg tgh menyudu tu namanya Tarmizi our Pipeline Engineer..tgh sibuk menyudu budu mengalahkan orang Pantai Timur....asalnya orang Kedah..mengenali budu sejak naik bertugas di Sudan..
2 Comments:
At 12:22 PM , Unknown said...
yang tu bukan lauk sawi mat...lauk kangkung belacan...petik kat camp cpecc....
At 7:26 PM , muhammad said...
la..ingat sawi...maklumla buta sayur-sayuran..he..he..
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home